Smart Guard™ Intelligente Veterinaire Software

Dé slimme software die uw praktijk meeneemt naar de toekomst

De veterinaire wereld staat op dit moment voor grote uitdagingen, met name op het gebied van het aantrekken en vasthouden van (hoogwaardig) gekwalificeerd personeel. Gevolg: werkdruk per dierenarts wordt steeds hoger, het aanbod van gekwalificeerde dierenartsen blijft (aanhoudend) dalen, maar de vraag naar kwalitatieve diergeneeskunde stijgt. Deze combinatie geeft dat er serieus gekeken moet worden naar duurzame oplossingen die zowel de klantbediening en klantervaring waarborgt en verbetert alsmede de druk op de dierenartsen en dierenklinieken blijvend verlaagt. Een echte hervorming in de werkwijze in de veterinaire sector is dus niet meer een taboe, het is onontkoombaar.

Wat kunt u verwachten van de Smart Guard™ Intelligente Veterinaire Software

 • Para veterinairs worden volledig begeleid in zelfstandig afname van een consult

 • Tot 70% uren besparing op inroostering dierenartsen in 1e lijn consulten
 • “Plug and Play”, d.w.z. installatie en training on site zijn binnen een uur afgerond

Lees verder
 • Géén aanpassing bedrijfssoftware nodig
 • Optimale workflow bij afhandeling van 1e lijn consulten
 • A.I. technologie geeft direct de mogelijke diagnoses en behandelplannen weer

 • Vrijgekomen dierenarts uren inzetbaar in 2e lijn of (vervolg)opleiding dierenarts
 • Dierenarts kan op afstand de patiëntendossier accorderen en afhandelen

 • Tijdens consult afname met 1 klik live foto’s en video’s toevoegen aan het patiëntendossier
 • Tezamen met de Smart Guard Intelligente Sensor direct alle vitale functies in beeld

 • Verhoogde winst per consult afname

berekeningstool

Bereken hieronder uw besparing

Vul hier uw gemiddelde dagelijkse aantal consultafnames in en onze berekingstool doet de rest! (Als u meerdere locaties heeft, vult u alle consultafnames per dag in van alle locaties bij elkaar opgeteld.)

Aantal consulten per dag (gemiddeld)
Loonkosten
Per maand
Per jaar
Gemiddelde loonkosten DA aan consulten
0
0
Gemiddelde loonkosten DA aan consulten na installatie Smart Guard™ Software(incl kosten Smart Guard™)
0
0
Besparing ingeroosterde DA loonkosten
0
0
Uren
Gemiddeld aantal uren inroostering DA aan consulten
0
0
Gemiddeld aantal uren inroostering DA aan consulten na installatie Smart Guard™ Software
0
0
Besparing ingeroosterde DA uren
0
0
te behalen omzet
Potentiële omzet te behalen uit vrijgekomen DA uren (inzet 2e lijn)
0
0

Over Smart Guard™

Smart Guard™ is een Nederlandse onderneming die opgericht is met de missie om de voortdurende dierenartsen tekorten het hoofd te bieden. Middels moderne en “cutting edge” A.I. technologie geeft Smart Guard™ de dierenkliniek de broodnodige werkdruk verlichting en maakt de onderneming weer toekomst bestendig. De Smart Guard™ Software is ontstaan uit een gecombineerde ervaring van ons team van meer dan 30 jaar in de dierenartsenpraktijk als dierenarts, para veterinair en manager/eigenaar.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande button en vult u uw gegevens in. Wij nemen persoonlijk contact op om uw situatie te bespreken en samen maken wij een passend pakket voor uw dierenkliniek!

Persoonlijke behandeling, altijd custom-made op basis van uw dierenkliniek

Geen aanpassingen nodig binnen uw bedrijfsvoering of praktijksoftware

Makkelijke installatie en training (max 1 uur)

"Smart Guard is een app ontworpen met het doel om de eerste lijn bevindingen die normaal gesproken door een arts worden uitgevoerd, dit systeem stelt artsen in staat om deze stap te optimaliseren en meer tijd te genereren om extra activiteiten zoals chirurgie of een soort specialisatie te kunnen ontwikkelen. De app is beschikbaar in het Nederlands en Engels, dit is erg handig voor buitenlandse artsen, zoals in mijn geval."

Drs Michelle Murillo M 

"Persoonlijk vind ik SmartGuard een snelle, eenvoudige en gebruiksvriendelijke methode om de dagelijkse gevallen in de dierenartsenpraktijk af te handelen. Ik ben ervan overtuigd dat het veel tijd zou besparen bij het werken aan een hogere caseload terwijl het de werkdruk voor het veterinaire team zou verminderen. Validatie van de methode achter SmartGuard zou een welverdiende stap voorwaarts zijn."

Drs Corina Serban-Schram 

"Smart Guard is een overzichtelijke app die makkelijk in gebruik is. Het gebruik van de app zal in de toekomst de (para)veterinair tijd besparen en helpen in het stellen van diagnoses."

Drs Alan Diddens

Meestgestelde vragen

Introductie

De veterinaire wereld staat op dit moment voor grote uitdagingen. Met name op het gebied van het aantrekken en vasthouden van medisch gekwalificeerd personeel. Gevolg: werkdruk per dierenarts wordt steeds hoger, het aanbod van gekwalificeerde dierenartsen blijft aanhoudend dalen, maar de vraag naar kwalitatieve diergeneeskunde blijft onverminderd groot. Deze combinatie geeft dat er serieus gekeken moet worden naar duurzame oplossingen die zowel de klantbediening en klantervaring waarborgt en verbetert, alsmede de druk op de dierenartsen en dierenklinieken blijvend verlaagt.

Onze oplossing

Smart Guard Veterinaire Software onderscheid zich door in te spelen op deze uitdagingen door het aanbieden van een op Artificial Intelligence gebaseerd software pakket, die het werk binnen de eerste lijn overneemt van de dierenarts. Resultaat: 1 FTE dierenarts doet het werk van 4 FTE dierenartsen in de eerste lijn, zonder extra werkdruk! 

Is A.I. iets waar ik me zorgen om moet maken?

Nee. A.I. is niets meer dan een grote rekenmachine, die binnen milliseconden enorme data bestanden en statistieken kan analyseren en op basis hiervan een gemiddelde uitrekent. De data waarop de A.I. van Smart Guard analyses maakt, zijn afgeronde patiënten dossiers die de dierenartsen persoonlijk in het verleden in de praktijk hebben ingevuld en zijn dus een verzameling van alle patiënten dossiers en afgeronde consulten van alle dierenartsen inclusief de vastgestelde diagnoses. 

Hoe werkt het dan? 

Op het moment dat een patiënt zich aandient in de 1e lijn en de assistent alle bevindingen invult, kijkt de A.I. met enorme snelheid in deze database en zoekt naar vergelijkbare klachten patronen, dier rassen, leeftijden en reeds gegeven adviezen en behandelingen. Filtert deze vergelijkbare dossiers uit de database en kijkt vervolgens welke adviezen en diagnoses uit deze afgeronde dossiers gekoppeld kunnen worden aan het dossier van de patiënt die op dat moment wordt onderzocht. Er wordt dus niks “verzonnen”, het is gebruik maken van data die al reeds succesvol is ingezet bij patiënten uit het verleden met hetzelfde klachten patroon. 

Implementatie van Smart Guard, is dit veel werk?

Nee. Smart Guard is een “Plug and Play” software pakket. Dit betekent dat er geen aanpassingen nodig zijn binnen de bestaande bedrijfssoftware of andere pakketten die reeds in gebruik zijn. Smart Guard verzorgd de nodige trainingen aan het personeel en vervolgens kan je beginnen.

Wat is mijn financiële risico?

Smart Guard is niet gratis. Maar we willen het financiële risico voor de dierenkliniek zo overzichtelijk mogelijk houden. Dus we sluiten een contract af van minimaal 6 maanden, waarna het maandelijks opzegbaar wordt. Per maand betaald u, afhankelijk van de uiteindelijk gekozen configuratie, tussen de 500,- en 750,- EUR. Uw financiële risico wordt dus beperkt na 6 maanden tot 3.000,- en 4.500,- EUR. Niet gek voor 3 FTE dierenartsen extra in dienst! Vind u het na 6 maanden niks, dan kunt u kosteloos uw contract opzeggen.

Hoe kan ik mee gaan in deze ontwikkeling en mijn dierenkliniek weer optimaal laten draaien? 

Stuur ons een mail op info@smartguard.nl of klik op de “Interesse” button op onze website www.smart-guard.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen u persoonlijk verder begeleiden.

Vragen over Smart Guard™?

Heb je vragen over Smart Guard™, neem dan gerust contact op met het team van Smart Guard™.